Conferència final de la Joint Action on Tobacco Control 2 a Brussel·les

Dolors Carnicer-Pont, Armando Peruga i Anna Mar López de la Unitat de Control del Tabac (UCT) van assistir els passats 12 i 13 de setembre a la conferència final de la Joint Action on Tobaco Control 2 (JATC2) a Brussel·les. Tres anys després de la seva posada en marxa, els socis europeus que participen en la iniciativa es van reunir per última vegada per a presentar els resultats finals del projecte.

La Unitat de Control del Tabac de l’Institut Català d’Oncologia ha participat en aquest projecte com a líder d’un paquet de treball sobre espais lliures de fum i aerosols dels productes del tabac i sobre la legislació referida a la publicitat de productes del tabac. També com a coordinador nacional (Autoritat Competent en Espanya).

Aquesta Joint Action és un projecte d’acció conjunta per al reforç de la cooperació en el control del tabac entre els Estats membres de la Unió Europea i la Comissió Europea. Des d’Espanya participen en el JATC2 altres 6 entitats, 4 com a entitats afiliades (Institut de Recerca de Bellvitge,IDIBELL; Universitat Internacional de Catalunya, UIC; Centro Nacional de Prevención del Tabaquismo, CNPT; Porque nosotros sí, XQNS) i dos com a col·laboradors (Ministeri de Sanitat i Nofumadores).

Desplaça cap amunt
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.