Experts espanyols presenten els principals resultats de la Joint Action on Tobacco Control 2 en el Ministeri de Sanitat

Membres de la Unitat de Control del Tabac (UCT) de l’Institut Català de Onoclogía (ICO) i altres experts espanyols han presentat aquest dilluns els principals resultats de la Joint Action on Tobacco Control 2 (JATC2) en el Ministeri de Sanitat.

En la jornada, organitzada per la UCT, han participat representants de totes les entitats espanyoles involucrades en la JATC2 com la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), el Comitè Nacional per a la Prevenció del Tabaquisme (CNPT), Nofumadores.org i la iniciativa ciutadana XQNS. L’esdeveniment també ha comptat amb la presència de Pedro Gullón, Director General de Salut Pública i Equitat en Salut del Ministeri de Sanitat, i Estefanía García, Subdirectora de Promoció, Prevenció i Equitat en Salut del Ministeri de Sanitat.

Cadascun dels ponents ha presentat els principals resultats dels diferents paquets de treball. Les membres de la UCT, Anna-Mar López i Dolors Carnicer, han realitzat dues intervencions dedicades a la regulació dels productes de tabac i als espais sense fum, publictat, promoció i patrocini dels productes de tabac respectivament.

L’objectiu general de la JATC2 és donar suport a la implementació de la Directiva Europea del Tabac (TPD) i a la Directiva Europea sobre Publicitat del Tabac (TAD), per a promoure activitats alineades amb els objectius del Conveni Marc per a Control del Tabaquisme (CMCT) de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Desplaça cap amunt
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.